Elérhetőségek

Kondoros Város Önkormányzata
Kondoros Város Önkormányzata:

 

5553 Kondoros,
Hősök tere 4-5.

 

Tel:  66/589-300
Fax: 66/589-302

 

E-mail: 
polhi@kondorosiktv.hu

Kick-Box SEKondorosi Kick-Boksz Egyesület

Vezető: Zsjak Zoltán

Cím: 5553 Kondoros, Őr u. 29.

Telefon: +36-30-967-22-44

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kick-Boksz Egyesület

Egyesületünk 2004-ben öltött hivatalos formát. Alapvetően azzal a céllal jött létre, hogy a kick-boksz sportot népszerűsítse, és mindenki számára elérhetővé, művelhetővé tegye, egészen a 6 éves korosztálytól a 70 évesig. Elsősorban azonban a kondorosi és a környékbeli fiatalok körében lett népszerű ez a sportág.
Versenyzőink számos megyei és országos bajnokságon szerepelnek, szép eredményeket érve el. Minden évben Kondoroson is zajlik verseny egyesületünk rendezésében, melyet színvonalas eseménynek tartanak a „kick-bokszos berkekben”. Természetesen évről-évre részt vállalunk a községi rendezvények megrendezésének segítésében is.
Nem mellesleg, a megye második olyan klubja vagyunk, ahol három mesterfokozatú sportoló edz, és akik aktívan részt vesznek az egyesület szakmai munkájában is.
Edzéseinket rendszeresen heti három alkalommal – hétfőn, szerdán, pénteken –  tartjuk, az alsó tagozatos általános iskola tornatermében, 18 órától 19.30-ig, melyen szeretettel látunk minden régi és új sportoló vágyó fiatalt és akár az idősebb korosztály tagjait is.

 

 

Copyright © 2014 Kondoros Város Önkormányzata.

Minden jog fenntartva.